Based on your current IP address we detected that you will have the best experience with the following settings: country:Danmark language:Dansk
Reinis truck sweeper

30% besparelser på kørte kilometre ved brug af navigation

Reinis municipal.jpg

Forbedret kommunikation med kunderne

Reinis

Kundecentrerede tjenester og 30% besparelse på kilometerantal

Reinis er en affaldsservicevirksomhed der formår at være med fremme i den foranderlige affaldssektor, samt at fokusere på kundernes behov. Den største forandring man står overfor er ifølge Bijker, supervisor hos Reinis, at; ”I den nærmeste fremtid vil affald kun blive indsamlet når der er brug for det. Dét er virkelig kundecentreret service. Desuden ser vi at flere og flere affaldsmaterialer vil blive indsamlet separat. Med vores daværende navigationssoftware var vi ikke i stand til at imødekomme disse tendenser på en tilstrækkelig måde. ”

Udfordringen

Vores udfordring er at sikre at både kunde og personale kunne stille spørgsmål i ICT (Information and Communication Technology). I mere end 18 år har vi været tilfredse med AMCS’ back-office-software, og det vil vi blive ved med at være. Det indbefatter at vores back-office-systemer fuldt ud supplerer mobilløsningen.

Løsningen

I mobilløsningen har vi en løsning der problemfrit integreres med vores back-office-systemer og som tillader vores chauffører at udføre tilføjede ordrer gennem dagen, og de kan nemt rapportere deres aktuelle rutestatistikker når der er brug for dem.

Resultaterne

Vi så resultater med det samme. I den første måned sparede vi over 30% af vores kilometerantal ved brug af navigationssystemet. Udover reduktionen af CO2, betyder det en direkte omkostningsbesparelse. Desuden er kommunikationen med vores kunder forbedret. Både chauffører og afsendere er forbundet med mobilløsningen. Dette gør chaufføren i stand til at afsende et vedhæftet kundefil-foto til kundesupport, hvis der er brug for det.

Vil du vide mere

Download casestudiet og få mere at vide om alle de fordele og resultater som Reinis har opnået med implementeringen af mobilløsningen og Enterprise Management-løsningen!

Reinis truck.JPG

Anmod om en demo